Aluminijasta Okna

Moderni, energetsko-varčni, varni in cenovno ugodni aluminijasti okenski sistemi

Aluminijasta okna so po znana po elegantnem izgledu, ki zagotavljaja videz in občutek, ki ga potrebujete. Združite to z najnovejšo toplotno tehnologijo in visoko zmogljivo zasteklitvijo, tako da aluminijasta okna postanejo očitna izbira, ki lahko vsakemu domu da „arhitekturni videz“.

Z različnimi odseki je mogoče ustvariti tradicionalna okna, ki jih navdihuje eleganca in styling lesnih izdelkov ali sodobna okna, oblikovana za sodobne domove ali pisarne.

Aluminijasta okna so izjemno odporna proti koroziji in rji, hkrati pa nudijo trdnost in vzdržljivost. Aluminijastih oknen ni potrebno vzdrževati, zgrajena so da trajajo, predvsem pa predstavljajo vrhunski izdelek. Aluminij je izjemno reciklabilen in okolju prijazen – življenjska doba se meri v desetletjih in ne samo v letih.

Aluminijasta okna omogočajo tudi okna v več kot 200 različnih barvah RAL. Možno je tudi, da so vaša okna izdelana tako, da imajo na notranji in zunanji strani alternativne barve. Vsi naši izdelki so pobarvani s poliestrskim prašnim premazom, ki je znan po tem, da ne zbledi ali se raztrga.

Naša okna so opremljena z večtočkovnimi jeklenimi mehanizmi, ki presegajo slovenske varnostne standarde. 

Ugodna aluminijasta okna in vrata so toplotno učinkovita, kar prispeva k zmanjšanju stroškov računov za ogrevanje. V naše okenske sisteme so vgrajeni toplota in udobje.

Aluminijasti okvirji ne bodo nikoli gnili, rjaveli, lupili ali luščili, zaradi česar jih ne bo treba vzdrževati. Našim oknom nudimo 10-letno garancijo za vaš mir – tako, da so dobra naložba.

 

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb