DRSNA VRATA

Naša terasna vrata so zelo prilagodljiva in primerna za uporabo kot drsni komercialni vhodi, kjer so potrebne velike odpiralne odprtine ali kot dinamična stanovanjska drsna vrata, ki maksimizirajo svetlobo in dajejo osupljiv neoviran pogled.

Zasnovana so tako, da združujejo moč in zmogljivost. Z uporabo dvojnih in trojnih sledi zunanjega okvirja lahko določimo številne konfiguracije z uporabo dveh, treh, štirih in šestih panelov, ki najbolje ustrezajo vašim zahtevam. Zdaj je na voljo tudi možnost dvigovanja in prosojnice.

Izdelana po naročilu v eni sami ali dvojni barvi v široki izbiri standardnih in nestandardnih zaključkov, vključno s teksturo.

Brez robustnih palic ali podpornih elementov. Na steklenih površinah ne prevladujejo veliki, široki profili. Ta edinstvena zasnova sistema je čista inženirska magija. Super močni, lahki aluminijasti profili ustvarijo tanke, elegantne strešne profile z odlično toplotno zmogljivostjo. V primerjavi s konvencionalnimi strehami, ki jih prodajajo konkurenti, so bile vidne širine in vidne plošče špirovcev zmanjšane za 30%, glavna značilnost grebena pa za 70%.

Ta edinstvena zasnova ustvarja občutek večjega neba in manj strehe – kar vam daje vidno eleganco na vašo strešno konstrukcijo. Manj je vsekakor več.

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb