ALUMINIJASTI STREŠNI SISTEMI

Minimalni profili z izjemnimi toplotnimi in estetskimi lastnostmi, popestrijo prostor s svetlobo, hkrati pa ohranjajo udobje in moderen izgled skozi vse leto

Dobavljamo vrsto steklenih strešnih luči in strešnih kritin, ki so zasnovani tako, da omogočajo naravno poplavo svetlobe od zgoraj, primerna za ravne strehe. Idealen za ustvarjanje tega “arhitekturnega občutka” ki daje občutek dodatne količine in razsežnosti v vsaki sobi.

Če zamenjate obstoječo streho ali ste v postopku izgradnje novega podaljška, je Aluminijasta streha od A-J-S idealen način, da v vašo sobo pritegnete več svetlobe. Naše strehe ponujajo izjemne prednosti, ki se jih ne more primerjati s katero koli drugo streho na trgu. Notranji in zunanji dizajn dopolnjuje naša ponudba aluminijastih vrat in oken.

Brez robustnih palic ali podpornih elementov. Na steklenih površinah ne prevladujejo veliki, široki profili. Ta edinstvena zasnova sistema je čista inženirska magija. Super močni, lahki aluminijasti profili ustvarijo tanke, elegantne strešne profile z odlično toplotno zmogljivostjo. V primerjavi s konvencionalnimi strehami, ki jih prodajajo konkurenti, so bile vidne širine in vidne plošče špirovcev zmanjšane za 30%, glavna značilnost grebena pa za 70%.

Ta edinstvena zasnova ustvarja občutek večjega neba in manj strehe – kar vam daje vidno eleganco na vašo strešno konstrukcijo. Manj je vsekakor več.

Raznolikost dizajna:

Rzanolikost strešnih profilov in kreativne rešitve so odstranili zahteve za zastarele pokrivne pokrove na aluminijastih strehah.

Povečana moč in toplotna učinkovitost:

Povečana moč strehe pomeni dizajn estetike in jasne vidne točke ki jih je mogoče doseči z uporabo tankih Schuco profilov, osantejo neprekosljive z katero koli drugo izdelavo, to ustvarja streho ki ustreza vsakemu prostoru. 

Screen Shot 2018-11-25 at 11.08.39
  • Full Aluminij – BREZ  PVC pokrovov odznotraj.
  • SLIM zunanji greben in notranji radijski konec detajla.
  • Notranji videz odraža tradicionalno gradnjo.
  • Toplotna izolacija omogoča udoben prostor skozi vse leto.
  • Kratki dobavni roki.
  • Lahko je prašno barvano v katero koli barvo po RAL lestvici.
  • Popolno dopolnjuje našo celotno ponudbo Aluminija.

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb