Naša Zgodba

A-J-S d.o.o je podjetje ki se ukvarja z izdelavo in montažo aluminijastih vrat, oken, zimskih vrtovov, steklenih fasad, strešnih kupol, nadstreškov, manjših železnih konstrikcij in inox ograj. S sedežem v Mariboru, izdelujemo v sodobnem namenskem objektu v Mariboru, kjer zaposlujemo več kot 20 ljudi. Naša visoko usposobljena ekipa kvalificiranih izdelovalcev zagotavlja, da so vaša vrata in okna izdelana po najvišjih možnih standardih.

Zajamčena kvaliteta!

Sodobna tovarna podjetja A-J-S d.o.o, obsega več kot 5.000 m2. in je postavljena po najnovejši tehnologiji in stroji, vključno z zbirko strojev Elumatec. 

Naši usposobljeni izdelovalci tehnike so usposobljeni po najvišjih standardih na vsakem območju tovarne, od izbire materiala do ročne izdelave končnih izdelkov.

IMG_1701

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

"Odlična kvaliteta, moderen izgled in vestna podpora strankam so kvalitete zaradi katerih vam podjetje A-J-S toplo priporpčam! "
Goran
Odvetnik
"Še posebej bi pohvalila doslednost, iskrenost in odlično montažo vaših izdelkov."
Sara
Samostojni Podjetnik
"V hiši ženinih staršev smo menjali okna in vrata. Delavci prišli točno na datum in uro, korektno izvedli zamenjavo in počistili za sabo. Toplo priporočam vsem, ki razmišljajo o menjavi oken in vrat."
Stojan
Prodajalec
"Veliko ljudi govori samo dobro o vas. Sedaj vem zakaj! Z veseljem vas bom priporočila svojim prijateljem in strankam!"
Ana
Arhitekt

Partnerji

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb