KOMERCIALNE IZLOŽBE

S partnerji iz zasebnih sektorjev in velikimi podjetji sodelujemo tako v velikih kot tudi malih komercialnih projektih.

Komercialna vrata in zasloni Smart Shopline so preizkušeni sistem, ki je zasnovan tako, da ustreza zahtevam arhitektov, lokalnih organov in upraviteljev nepremičnin za vsak komercialni projekt.

To je modularni sistem za pregledovanje, ki ga je mogoče hitro sestaviti na mestu. Zasnovane za podnebje v Evropi, pritrditve na zaslonih so izdelane iz materiala, ki je odporen proti koroziji in zagotavlja zaščito pred atmosfersko in elektrolitsko razgradnjo. Sistem ponuja drenažne pladnje, kar zagotavlja učinkovitost zaslona v vseh vremenskih razmerah.

Paleta Smart Shopline je zasnovana tako, da je robustna in trajna na območjih z visokim prometom, hkrati pa je tudi videti vitka z vizualnimi linijami le 50 mm.

  • Prašno barvano po kateri koli RAL barvi
  • Širina profila 50 mm, globina okvirja 100 mm
  • Sistem Smart Shopline, ki je skladen z certifikatom L, lahko prilagodi integrirana komercialna nihalna vrata, ki imajo na voljo vrsto pragov in vrtišč za držanje vrat do teže 110 kg.
  • Na zahtevo dobavljamo udarne elektronske mehanizme za zaklepanje, povečujemo varnost preko nadzora dostopa, kot nalašč za šole, pisarne ali stanovanja.
  • Samostojna vrata max. širina 1100mm, višina 2500mm, teža 110kg
Screen Shot 2018-11-25 at 14.50.54

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb