Pametna tržnica

»Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

 

Lunežnik d.o.o. in A-J-S d.o.o. sta s svojim projektom Pametna tržnica – razvoj visoko tehnološkega produkta za distribucijo oz. prodajo lokalnega sadja in zelenjave – pridobili sofinanciranje Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v sklopu Javnega razpisa za »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«.

Projekt pametne tržnice prepoznava probleme pomanjkanja 24h/dan zadovoljitve potrebe po lokalnih produktih, ki jih drugače ponujajo tržnice in na njih odgovarja s končnim rezultatom oz. produktom v obliki samopostrežnih kioskov, ki bodo odjemalcem ponujali lokalno sadje in zelenjavo v vsakem trenutku dneva, brez prisotnosti prodajalca.

V A-J-S d.o.o. smo si tako z začetkom 06.12.2018 kot cilj zastavili razvoj konstrukcije in funkcijskih sklopov za izgradnjo samopostrežnih nakupovalnih omar ter omar za podporo nakupovalnemu sistemu brez prodajalca.

Izbrani člani našega tima so polni elana sprejeli izziv in se za 24 mesecev zavezali k raziskovanju in razvoju teh inovativnih rešitev.
Za več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji pojdite na: www.eu-skladi.si

Ali ste pripravljeni nadaljevati svoj projekt?

Izpolnite naš kontaktni obrazec ali nas pokličite – kliknite spodnji gumb